Καλώς ήρθατε στο 1ο ψηφιακό Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας!

 

Μπορείτε να το παρακολουθήσετε είτε από τον υπολογιστή σας (web app), είτε στο κινητό σας κατεβάζοντας το mobile app (γράψτε whova). 

 

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΩΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ (Attendee):

 

1) Για αρχή, δημιουργήστε ένα πλήρες προφίλ.

 

Ποτέ δεν ξέρετε αν ένας εργοδότης ή ένας πιθανός συνεργάτης δει το προφίλ σας. Αυτό μπορείτε να το κάνετε μόνο από το mobile app το οποίο αξίζει να κατεβάσετε. Πηγαίνετε στο edit my Profile και συμπληρώστε τη φόρμα. Σίγουρα μην ξεχάσετε να γράψετε όλα τα δυνατά σας σημεία στο Bio!

2) Παρακολουθήστε ζωντανά πάνω από 70 ώρες εξαιρετικών παρουσιάσεων και συζητήσεων από 200+ εισηγητές (από τις ΗΠΑ μέχρι την Αυστραλία)! 

 

ΠΩΣ; Πηγαίνετε στην Agenda, δείτε το πρόγραμμα και επιλέξτε τι θα παρακολουθήσετε (μπορείτε να δημιουργήσετε και τη δική σας agenda βάζοντας και υπενθυμίσεις!).

Σχεδόν όλα τα session είναι σε απευθείας μετάδοση, οπότε μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις σας στους εισηγητές. Αλλά και αν χάσετε κάποια ομιλία, κανένα πρόβλημα! Σχεδόν αμέσως θα ανεβαίνουν βιντεοσκοπημένες στην Agenda!


3) Ελάτε σε επικοινωνία με εταιρείες που επιθυμούν να σας γνωρίσουν

 

ΠΩΣ; Με τέσσερις τρόπους. Αλλά πρώτα, φροντίστε να έχετε δημιουργήσει το καλύτερο δυνατό προφίλ σας για να τις εντυπωσιάσετε!

 

1) Πηγαίνετε στο Exhibitors και γράψτε στο chat. Αν οι άνθρωποι της εταιρείας είναι στο virtual περίπτερό τους, θα σας απαντήσουν αμέσως. Αν δεν είναι, θα επικοινωνήσουν την ημέρα και ώρα που αναγράφεται στο chat. 

Κάποιες εταιρείες θα κάνουν και live παρουσιάσεις στο virtual περίπτερό τους σε ώρες που αναγράφονται εκεί. Μην τις χάσετε!

 

2) Πηγαίνετε στο Community - Virtual Meetings και κάντε join σε συζητήσεις που ξεκινούν οι εταιρείες (και όχι μόνο οι εταιρείες!). 


3) στο mobile app, πηγαίνετε στο Attendees και μετά στο categories. Επιλέξτε exhibitors και στείλτε προσωπικό μήνυμα στον/ην recruiter που σας ενδιαφέρει. 


4) Πηγαίνετε στο Community - Job Openings και πατήστε "I'm interested" για θέσεις που σας ενδιαφέρουν. 

 

4) Ελάτε σε επικοινωνία με άλλους attendees

 

ΠΩΣ; Στο web app ή στο mobile app πηγαίνετε στο attendees και δείτε ποιοι άλλοι συμμετέχουν!

 

Ή πηγαίνετε στο Community στο οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε συζητήσεις ή να συμμετάσχετε σε εκείνες που σας ενδιαφέρουν. 

 

5) Τι άλλο μπορώ να κάνω; 


1) Μπορείτε να γνωρίσετε φοιτητικούς οργανισμούς πηγαίνοντας στο Exhibitors και επιλέγοντας από το μενού "community partners"


2) Μπορείτε να συμπληρώσετε δημοσκοπήσεις πηγαίνοντας αριστερά στο κεντρικό μενού στο Polls

3) διαβάστε ενδιαφέροντα άρθρα που προτείνουν οι ομιλητές μας, οι εκπρόσωποι εταιρειών, αλλά και άλλοι attendees. Πηγαίνετε στο Community - article sharing